Over ons

Hebbez Zevenaar is ontstaan uit een hobby. In onze familie zijn we met regelmaat creatief bezig, ieder op zijn of haar eigen manier. Na vele aanvragen en positieve reacties vanuit de omgeving hebben wij in 2017 besloten deze creativiteit samen te voegen en gezamenlijk in te zetten. Dit alles onder de naam Hebbez Zevenaar.

Inmiddels heeft Hebbez Zevenaar zich uitgebreid tot drie afdelingen. Hebbez Handmade, Hebbez Creations en Hebbez Workshops.

Bij Hebbez Creations kan je terecht voor leuke handgemaakte creaties of persoonlijke cadeaus. Zo maken wij tekstborden, kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, traktaties, huisnummer bordjes en nog veel meer. Ook voor het bedrukken van kleding kan je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk!

Op de afdeling Hebbez Handmade houden de mannen zich bezig met het uitwerken van unieke ontwerpen tot mooie creaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld veranda’s, schuttingen, meubelen en diverse woonaccessoires. Alles wordt geheel naar wens gemaakt. Jij als klant bepaald de maat, kleur en het soort materiaal. Wist je dat zij aan de hand van een voorbeeld foto ook bijna alles uit kunnen werken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Na veel leuke reacties en vraag vanuit klanten hebben we besloten om ook creatieve workshops te geven en dat doen we via Hebbez Workshops. De workshops geven wij op locatie aan de Didamseweg 109B in Zevenaar. Hier ben je van harte welkom voor gezellige workshops volledig door ons verzorgd. Een leuke creatieve middag of avond onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Ook een privé workshop is mogelijk. Dus wil je graag een workshop plannen met een groep vrienden/vriendinnen, collega’s en/of familie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Hebbez Zevenaar staan we voor kwaliteit en unieke producten. Daarnaast laten we zien dat handgemaakt niet altijd duur hoeft te zijn. Met de diversiteit die we bij Hebbez Zevenaar hebben kunnen we bijna alles realiseren.

Vragen of is een offerte gewenst? Neem gerust contact op!